Adreça:

Crta. C-16 Km 107,6

08698 CERCS (Barcelona)

Email:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon:

938 231 281

675 670 538

Horari:

TALLERS: de dilluns a divendres: 6h a 14h.

MANTENIMENTS INDUSTRIALS: 24 hores.

SI VOLEU ENVIAR-NOS UN COMENTARI UTILITZEU AQUEST FORMULARI.

Formulari

captcha

AVÍS LEGAL

Posem en el seu coneixement que les dades de caràcter personal facilitades per Vostè per mitjà del present formulari, seran incorporades a un Fitxer automatitzat, responsabilitat de SOLDEBER, amb l’objecte de proporcionar-li una eficaç gestió a la seva sol·licitud d’informació sobre els productes i Serveis que comercialitza l’empresa.

Els destinataris de la informació són els departaments en els que s’organitza l’empresa SOLDEBER, així com aquelles entitats amb les que SOLDEBER manté acords de col·laboració. Aquestes comunicació estaran regulades pels preceptius Contractes de Serveis, per garantir en tot moment, la confidencialitat de la informació.

En cas de voler exercir els drets que la Llei Orgànica 15/1.999 de Protecció de Dades Personals, de 13 de desembre li atorga, d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació pot dirigir-se per escrit a: SOLDEBER Crta. C-16 Km 107,6 Cercs (Barcelona).

 

 

mapa mundi 1

LOCALITZACIÓ PRODUCTES